Kernboorsystemen en diamantboren

Meer boorgaten per bedrijfsuur. Dat is wat een Husqvarna-kernboorsysteem tot uw meest winstgevende investering maakt.

Bij het ontwikkelen en verbeteren van onze boormotoren kijken we naar het hele systeem en naar elk onderdeel, om manieren te vinden om het werk van vakkundig boorpersoneel nog efficiënter en minder inspannend te maken.

Het is onze mooiste beloning wanneer klanten ons vertellen hoe hun nieuwe Husqvarna-boorsysteem hen heeft geholpen om hun productiesnelheid bijna te verdubbelen. Maar dat verbaast ons niets. Wat uw vereisten ook zijn als het om kernboren gaat, het is de focus op productiviteit waarmee Husqvarna-boorsystemen zich onderscheiden.

Drilling testimonial from Philadelphia

"De DM 650 is een perfecte boormotor: hij is niet te zwaar en maakt het werken in krappe ruimtes een stuk makkelijker."


Greg Pontano, boorspecialist, Concrete Cutting Systems, Philadelphia, VS

Wat bepaalt uw productiviteit?

Stelt u zich een boor-duel voor tussen u en uw kloon. Beiden bent u even deskundig en beiden gaat u dezelfde beton-boorklus doen op dezelfde bouwplaats. Het enige verschil is de booruitrusting. Nu staat u allebei klaar om uw bestelwagens uit te laden. Wie zal er meer gaten per uur boren? Wie is er het eerste klaar vandaag? Waarschijnlijk bent u het, als u degene bent met het Husqvarna-boorsysteem. Want wij richten ons volledig op uw productiviteit met boorsystemen met een superieur vermogen-gewichtsverhouding, die tot meerdere taken in staat zijn, over een ongeëvenaarde veelzijdigheid en moeiteloze bediening beschikken.

Boorgaten per dag 

Eén gebruiker die dezelfde machine gebruikt. 

met AD 10


zonder AD 10


“We hebben laatst iemand gevraagd om 300 gaten van Ø 100 mm te boren door 610 mm zwaar gewapend beton. Hij haalde een gemiddelde van 30 gaten per dag. Bijna het dubbele van wat we verwachtten! We zijn enorm blij met onze DM 650 machines.”


Jake Myers, M6 Cutting and Coring, Wichita, Kansas, VS

Het systeem dat perfect bij u past

Met het boorconcept van Husqvarna kunt u op een eenvoudige manier het ideale systeem samenstellen in functie van het type boorwerk dat u wil uitvoeren. Alle onderdelen zijn ontwikkeld door onze eigen ontwerpafdeling, kunnen onderling worden gecombineerd en zijn eenvoudig in gebruik. Machines, gereedschappen en statieven kunnen allemaal samen worden gebruikt zodat u alles eenvoudig op elkaar kan afstellen, en zo met minimale inspanningen de gewenste resultaten kan bereiken.

Stevig boorstatief

Een goed boorstatief is bestand tegen zware werkomstandigheden, eenvoudig te transporteren, in elke positie stevig te installeren en is bovendien voldoende robuust en stabiel voor de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast zijn Husqvarna-boorstatieven geoptimaliseerd voor onze boormotoren met click-fit aansluiting.

Krachtige boormotoren

Husqvarna-boormotoren zijn verkrijgbaar als draagbare versie of voor gebruik op een statief, met elektrische, hydraulische en PRIME™-krachtbronnen. Ze zijn ontworpen voor maximale productiviteit en voorzien van een duurzame versnellingsbak voor een optimaal toerental, slimme elektronica voor efficiënte bescherming en een ergonomisch ontwerp voor eenvoudige bediening.

Power packs voor intensief gebruik

Deze separate krachtbronnen worden gebruikt met onze allerkrachtigste boorsystemen. De lichte PRIME™ power packs zijn eenvoudig te transporteren en werken op een krachtbron van zowel 1 fase als 3 fasen. De hydraulische power packs zijn verkrijgbaar in een elektrische versie van 3 fasen en een benzineversie.

Efficiënte diamantboren

Husqvarna diamantboren zijn ontwikkeld om in combinatie met onze boormotoren de hoogste productiesnelheid te realiseren. De Diagrip™-technologie maakt snel en soepel boren in zwaar gewapend beton mogelijk. Er zijn ook speciale diamantboren verkrijgbaar droogboren. 

Slimme booraccessoires

Husqvarna biedt een uitgebreid assortiment slimme accessoires om efficiënt te boren, inclusief de WT 15-watertank, verschillende verankeringskits, stof- en slibafzuigers en nog veel meer. Alle accessoires worden samen met onze boormotoren en machines ontwikkeld voor een snelle en naadloze interactie.

BESCHREVEN PRODUCTEN

DS 900

DS 900

Uw partner voor veeleisende boorwerkzaamheden

Met een Husqvarna-boorsysteem kunt u alle boorwerkzaamheden aan en vol vertrouwen uw planning maken. Meerdere gaten, moeilijke materialen, diepe boorgaten, nauwe ruimtes, vaste obstakels, moeilijk toegankelijke plekken of zelfs slecht weer zullen u voortaan niet meer hinderen. Of u nu nat of droog boort, met een statief of met de hand, Husqvarna biedt u altijd de geschikte machines en de aangepaste gereedschappen.

navigationProducts

Producten

Voor statief

Draagbaar

navigationTools

Kies het juiste gereedschap voor optimale prestaties

Bent u een specialist die fulltime bezig is met betonboren, dan stelt u andere eisen aan uw diamantgereedschappen dan een aannemer. Om u te helpen het beste gereedschap te vinden voor uw werk, komt Husqvarna diamantgereedschappen met drie verschillende specificaties: Goud, Zilver en Brons.

Goud

Husqvarna-diamantgereedschappen die zijn ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik in specialistische toepassingen. Ze bieden een maximale snelheid en een goede bestendigheid tegen slijtage bij zware boorwerkzaamheden. Deze kwaliteitsklasse omvat alle Husqvarna Elite-Drill-bits.

Zilver

Husqvarna-diamantgereedschappen ontwikkeld voor professioneel gebruik bij algemene toepassingen. Ze bieden een hoge snelheid en een goede weerstand tegen slijtage bij alle boorwerkzaamheden. Tot deze kwaliteitsklassen behoren alle Husqvarna Vari-Drill-boorbits.

Brons

Husqvarna diamantgereedschappen ontwikkeld voor incidenteel gebruik en kleinere werkzaamheden. Ze bieden een goede prijs-prestatieverhouding bij veelgebruikte boortoepassingen. Deze specificatie geldt voor alle Husqvarna Tacti-Drill-bits.

navigationAccessories

Een Husqvarna-boorsysteem moet eenvoudig zijn om te gebruiken, maar ook om te onderhouden en te repareren: dat is de basisgedachte achter ons serviceconcept. Bij onze customer- en servicecenters werkt betrokken en uiterst deskundig personeel - experts op het gebied van Husqvarna-boorsystemen.

Snel en goed uitgevoerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zijn essentieel voor professionele gebruikers. Om het onderhoudsproces soepel en naadloos te laten verlopen, hebben alle Husqvarna-werknemers toegang tot een online Service Tool die alle service- en reparatiefuncties ondersteunt en bijdraagt aan kortere doorlooptijden en hogere onderhoudskwaliteit.

“Net als alle machines gaan zelfs die van Husqvarna wel eens stuk. Maar als dat gebeurt heeft de service, die ik van Husqvarna krijg, me nog nooit in de steek gelaten.”


Lance Larson, eigenaar van Edmonton Concrete Cutting, Canada

navigationWheretobuy

Kopen / Service / Huren
ZOEK EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT
Mogelijk moet u zich akkoord verklaren dat de browser uw huidige locatie gebruikt
U kunt uw contracten vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.