Husqvarna doorslijpers en diamantzaagbladen

Hoe goed onze doorslijpers en diamantgereedschappen ook zijn, we werken er voortdurend aan om ze te verbeteren.

Door bij het ontwerpen, de gebruiker steeds centraal te stellen, ontstaan perfect gebalanceerde lichtgewicht machines die eenvoudig te gebruiken zijn. En als we daaraan de beste betrouwbaarheid en het hoogste vermogen in zijn klasse toevoegen, kunt u zich blijven concentreren op het uitvoeren van uw werk. Met fantastische resultaten, keer op keer.

Ons grote assortiment doorslijpers bestaat uit machines op benzine naast hydraulisch, pneumatisch en elektrisch aangedreven machines. U kunt altijd de perfecte machine en perfect passende gereedschap vinden voor uitdagende toepassingen en u kunt werken met grote nauwkeurigheid, minder inspanning en optimale efficiëntie.

We zijn er niet zo erg op gesteld om nummer één te zijn, maar we doen er alles aan om steeds beter te worden. Kortom: u kunt altijd meer verwachten van een Husqvarna

"We zijn erg tevreden over de doorslijpers van Husqvarna."


Beijing Topsky Tech Automation Tech Co. Ltd

Waarom u altijd meer kunt verwachten van een doorslijper van Husqvarna

Met als voorgeschiedenis de allereerste doorslijper op benzine ter wereld, is de Husqvarna K 770 een wereldwijde industriële norm geworden. De combinatie van bewezen, betrouwbare technologie en innovatieve oplossingen maakt van de K 770 de favoriete keuze voor aannemers en reddingsteams over de hele wereld. Naast de standaard K 770 omvat de reeks de verhuurbestendige K 770 OilGuard, de innovatieve K 770 Cut-n-Break en de vertrouwde K 770 Rescue.

hhh
+
+
+
+
+

"Ik werk ook met andere zaagmachines van Husqvarna, maar de twee besten zijn de CS 2512 kabelzaagmachine en de doorslijper K 970 Ring."


Marcelo Conrado, SMART CUT, Brazilië

Husqvarna PRIME™ elektrische doorslijpers zijn eenvoudig hanteerbaar en licht, maar toch zeer krachtig voor zware taken. Door het innovatieve gebruik van stroom met hoge frequentie en digitale aansturing is een volkomen nieuw niveau van efficiëntie en bruikbaarheid bereikt, waardoor de prestaties, de productiviteit en de mobiliteit zijn toegenomen.

De uitrusting wordt aangedreven door een unieke voeding, het Power Pack, dat AC-voeding omzet in een stroom met hoge frequentie die de machine aandrijft. Breid het systeem uit wanneer uw behoeften erom vragen.

Krachtig. Revolutionair. Intelligent. Modulair. Elektrisch – dat is PRIME™.

Meer informatie over PRIME™.

"Met de K 6500 is het gemakkelijk om in krappe ruimtes te komen en het op locatie afstellen gaat aanzienlijk sneller. Dit betekent dat we het werk voor onze klant in minder tijd kunnen uitvoeren."


John Simpson, A-1 Concrete Services, Australië

navigationProducts

Statief

Cut-n-Break

Ring

Ketting

Rescue

Rail

navigationTools

Goud

Husqvarna diamantgereedschappen ontwikkeld voor professioneel gebruik bij algemene toepassingen. Ze bieden een maximale snelheid en een goede bestendigheid tegen slijtage bij zware slijpwerkzaamheden. Tot deze kwaliteitsklassen behoren de diamantzaagbladen uit de Husqvarna Elite-Cut-serie, AS-serie, R 1400-serie, EL-serie en de S 1400-serie en de diamantkettingen PRO 45 en PXC 45.

Zilver

Husqvarna diamantgereedschappen, ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik in algemene toepassingen. Ze bieden een hoge zaagsnelheid en een goede weerstand tegen slijtage bij alle zaagwerkzaamheden. Deze kwaliteitsklasse omvat de Husqvarna Vari-Cut serie en R 800 serie diamantzaagbladen, evenals de ELC serie diamantkettingzagen.

Brons

Husqvarna diamantgereedschappen ontwikkeld voor occasioneel gebruik en kleinere werkzaamheden. Bieden een goede balans tussen prestaties en prijs voor veelvoorkomende zaagtoepassingen. Tot deze kwaliteitsklassen behoren de diamantzaagbladen uit de Husqvarna Tacti-Cut reeks en de SLC 45 diamantketting.

navigationAccessories

Husqvarna

Verwante producten en accessoires

Een doorslijper van Husqvarna moet eenvoudig te gebruiken zijn, maar ook gemakkelijk te onderhouden en te herstellen  – dat is de basisgedachte achter ons "serviceconcept".

Bij onze klanten- en servicecentra werkt uiterst deskundig personeel – experts op het gebied van doorslijpers. Dit komt omdat we weten dat snelle en correcte service en reparatie van essentieel belang zijn voor uw bedrijf. Bij Husqvarna kunt u altijd rekenen op goede service.

“Net als alle machines gaan zelfs die van Husqvarna wel eens kapot. Maar als dat gebeurt, heeft de service die ik krijg van Husqvarna me nog nooit in de steek gelaten.”


Lance Larson, eigenaar, Edmonton Concrete Cutting

navigationWheretobuy

Kopen / Service / Huren
ZOEK EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT
Mogelijk moet u zich akkoord verklaren dat de browser uw huidige locatie gebruikt
U kunt uw contracten vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.