Husqvarna kabelzaagsystemen en diamantkabels

Onze kabelzaagsystemen van premium kwaliteit zijn ideaal ontworpen voor een hoge productiviteit. Ze zijn flexibel, krachtig en eenvoudig in het gebruik, waardoor u de taak snel en rendabel kunt uitvoeren – maar toch met uitstekende resultaten.

Dankzij het slimme ontwerp dat de wrijving tussen de kabel en het aandrijfwiel vergroot, verloopt het kabelzagen moeiteloos en efficiënt. Het modulaire poeliesysteem kan eenvoudig worden aangepast aan veel verschillende toepassingen, waardoor de zaagdiepte en het profiel nagenoeg grenzeloos zijn.

Onze diamantkabels stellen u ook in staat zeer complexe structuren te zagen, zowel in staal als in zwaar gewapend beton.

Ons assortiment omvat de krachtige, compacte en modulaire CS 2512 met hydraulische voeding en de flexibele en gemakkelijk te installeren CS 10 met elektrische voeding op hoge frequentie. CS 10 kan worden gecombineerd met al onze wandzagen WS 482 HF of WS 440 HF, en vormt dan een compleet en handig kabel- en wandzaagsysteem.
Customer testimonial Brazil (Rio)

"De kabelzaag van Husqvarna CS 2512 is erg praktisch en ik werk er heel graag mee."


Marcelo Conrado, SMART CUT, Brazilië

"Er bestaan geen andere machines die dit type werkzaamheden kunnen uitvoeren."


Mauricio Cabral, Triunfo Equipamentos, Brazilië

"CS 10 is zo draagbaar en heeft zoveel vermogen dat je er alle taken mee kunt uitvoeren."


Dan Reader, Concrete Cutting Systems, US

navigationProducts

Producten

navigationTools

Vacuümgesoldeerde diamantkabels zijn specifiek ontworpen voor veeleisende toepassingen, zoals droog en nat zagen in gewapend beton en in massief of hol staal. De vacuümtechnologie verbetert de duurzaamheid en de prestaties. Vacuümtechnologie maakt gebruik van actief lassen, een van de sterkste lasmethodes, wat zorgt voor een extra harde hechting en een uitstekende diamantretentie.
Alle diamantkabels uit ons professioneel assortiment hebben hetzelfde gele rubber. Om onderscheid te maken tussen kabelmodellen wordt er een indicatiering gebruikt, waarbij  het aantal gaten overeenkomt met het kabelmodel. Dit betekent dat u de diamantkabels eenvoudig kunt onderscheiden, zelfs als ze niet meer nieuw zijn.

Alle Husqvarna diamantkabels beschikken over een geel rubber bindmiddel. Dit zorgt voor een langere levensduur vanwege betere adhesie aan de kern en de diamantparels, en ook een betere weerstand tegen uv-straling. Ook is de zichtbaarheid tijdens onderwaterzaagwerkzaamheden hierdoor verbeterd.

Vacuümgesoldeerde draden

Zeer efficiënte diamantkabels voor het zagen van staal, legeringen en zwaar gewapend beton. Vacuümgesoldeerde diamantparels bieden een hogere zaagsnelheid en een langere levensduur dan diamantkabels met gegalvaniseerde/gesinterde kralen. Ideaal voor zowel droog als nat zagen.

Gesinterde diamantkabels

Diamantkabels met lange levensduur voor het zagen van beton. De parels hebben een ring van gesinterde diamanten vergelijkbaar met de segmenten op diamantzaagbladen.

Gegalvaniseerde diamantkabel

Ontworpen voor snelle en precieze zaagklussen in zwaar gewapend beton. De combinatie van hoogwaardige gegalvaniseerde parels en geel, geïnjecteerd synthetisch rubber zorgt voor uitstekende prestaties onder zware omstandigheden, zoals bij zagen onder water.

Kabelzagen van vliegtuig

Bekijk hoe we moeilijke zaagtoepassingen kunnen ondersteunen met ons Husqvarna team voor speciale toepassingen. Deze film bevat beelden van het zagen en recycleren van een vliegtuig in Nederland.


"Wij werden verrast door de makkelijke manier om te zagen met Husqvarna's kabelzaag en de strakke snede door allerlei soorten materialen en structuren. We zijn erg tevreden."


Patrick Huiberts, Aels, Nederland

Onderwater zagen

Bekijk hoe we moeilijke zaagtoepassingen kunnen ondersteunen met ons Husqvarna team voor speciale toepassingen. Deze film bevat beelden van geavanceerd onderzees zagen in Denemarken.


"We hebben contact opgenomen met Husqvarna om advies in te winnen over kabelzaagmachines."


Kim Alfasten, J.A. Rederiet, Denemarken

navigationAccessories

We geloven dat toewijding en ondersteuning ter plaatse, dicht bij waar u dit nodig hebt, de sleutel is tot maximale bedrijfstijd en productiviteit. Daarom zijn we vertegenwoordigd in meer dan 70 markten. Onze vakkundige verkopers, onze onderhoudswerkplaatsen en serviceteams helpen u bij het onderhoud van uw machines. Als uw machine loopt, loopt uw bedrijf ook.

navigationWheretobuy

Kopen / Service / Huren
ZOEK EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT
Mogelijk moet u zich akkoord verklaren dat de browser uw huidige locatie gebruikt
U kunt uw contracten vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.