Husqvarna DXR-slooprobots met afstandsbediening

Is het werk te inspannend, te lastig of te tijdrovend voor mensenhanden, dan zijn deze van op afstand bediende elektrische robots met 3 fasen de ideale werkmakkers.

De van op afstand bediende DXR-slooprobots van Husqvarna zijn het allernieuwste op het gebied van sloopmachines, gekenmerkt door een hoog vermogen, een laag gewicht en een functioneel ontwerp. Ze zijn een logische keuze als u op zoek bent naar een wendbare maar uiterst krachtige en stabiele machine met een groot bereik.

Eigenschappen van de Husqvarna DXR-serie

Husqvarna DXR - uiterst handige multitool

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Remote demolition robots from Husqvarna equipped with interchangeable tools for great utility.

Robuust

Husqvarna DXR-machines zijn ontworpen en gebouwd voor lange werkdagen onder zware omstandigheden, ver van de dichtstbijzijnde reparatiewerkplaats of van een magazijn voor reserveonderdelen. De hoofdkap is massief gegoten om extreem hoge krachten te weerstaan. Alle onderhoudspunten zijn eenvoudig toegankelijk om de dagelijkse inspectie en het onderhoud te vergemakkelijken.

Inschakelen

“Ja dat kunnen we” is het gebruikelijke antwoord op vragen over werkzaamheden als u werkt met een DXR. Zolang er een stroomvoorziening is, kan een DXR de werkplek bereiken – hetzij via de trap, de lift of  hangend aan een kraanhaak – en het werk uitvoeren.

navigationProducts

Producten

Af fabriek geplaatste optiepakketten voor hogere productiviteit

De Husqvarna DXR is verkrijgbaar met extra functies voor meer precisie, betere prestaties en meer bescherming. AIs deze pakketten in de schone fabrieksomgeving laat installeren, bespaart dit tijd en geld en haalt u het meeste uit de kwaliteit van de installatie. Er zijn momenteel af fabriek drie uitvoeringspakketten verkrijgbaar: P1, P2 en P3. (De betreffende componenten kunnen ook na aankoop nog worden aangekocht en geplaatst)

navigationAccessories

Een Husqvarna DXR moet eenvoudig zijn om te gebruiken, maar ook om te onderhouden en te repareren: dat is de basisgedachte achter ons serviceconcept. Bij onze customer- en servicecenters werkt betrokken en uiterst deskundig personeel – experts op het gebied van Husqvarna DXR.

Snelle en correcte service en reparatie van de machine is essentieel voor professionele gebruikers. Om het onderhoudsproces naadloos te laten verlopen, hebben alle Husqvarna-werknemers toegang tot een online Service Tool die alle service- en reparatiefuncties ondersteunt en bijdraagt aan kortere doorlooptijden en hogere onderhoudskwaliteit.

“Net als alle machines gaan zelfs die van Husqvarna wel eens stuk. Maar als dat gebeurt, heeft de service van Husqvarna me nog nooit in de steek gelaten.”


Lance Larson, eigenaar van Edmonton Concrete Cutting

navigationWheretobuy

Kopen / Service / Huren
ZOEK EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT
Mogelijk moet u zich akkoord verklaren dat de browser uw huidige locatie gebruikt
U kunt uw contracten vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.