1.1 Indledning

Få inspiration og lær, hvordan man arbejder så sikkert, ergonomisk og effektivt som muligt i alle situationer.

Sikkerhed og ergonomi har altid været vigtige områder for vores produktudvikling. To faktorer der automatisk fører til mere effektivt arbejde. Nu har vi taget endnu et skridt for at forbedre denne tilgang ved at lancere den detaljerede DXR brugervejledning. Denne digitale vejledning er et tillæg til brugsanvisningen, og er nyttig for både fuldtidsbrugere og mindre hyppige brugere.

1.2 Produktoversigt

Husqvarnas fjernstyrede nedbrydningsrobotter er markedsførende med deres høje effekt, lave vægt og funktionelle design.

Udvalget består af fem grundmodeller, fra DXR 140 med 360° roterende arm til DXR 310 med teleskoparm. Vægten ligger på mellem 995 og 2020 kg. Hele udvalget af nedbrydningsrobotter fås også med funktionspakker. Vælg den konfiguration, der er bedst egnet til din form for arbejde, så du får maksimal produktivitet.

Funktionspakkerne

Hydraulisk funktion (P1)
Gør det muligt for operatøren nøjagtigt af styre en ekstra hydraulisk funktion, f.eks. aksialrotation for stablere og sakse. Den omfatter også beskyttelsesskjold til de ydre hydrauliske cylindere. Fås til alle DXR modeller.

Forbedret køling (P2)
Gør, at DXR kan fungere kontinuerligt for fuld kraft ved højere omgivende temperaturer. Det muliggør højere produktivitet ved forskellige anvendelser, f.eks. cementovne og stålfabrikker. Fås til alle DXR modeller undtagen DXR 140.

Varmebeskyttelse (P3)
Gør, at DXR kan bruges til fjernelse af slagger i forbrændingsanlæg og tilsvarende anvendelsesområder. Beskytter vigtige dele mod skader fra strålevarme samt varmeledning. Fås til DXR 270, DXR 300 og DXR 310.