Răspunsul nostru în legatura cu Covid-19

No Image Available

30.03.2020

În situații precum cea cu care ne confruntăm acum cu Covid-19, este mai important ca niciodată să fim în siguranță și să avem grijă unul de celălalt. Ca o companie globală, avem un rol important în încetinirea răspândirii Covid-19.

Ne dorim să vă asigurăm că luăm toate măsurile necesare și de precauție, având în vedere situația actuală. Sănătatea și siguranța angajaților, clienților și partenerilor noștri sunt prioritatea noastră.

Am stabilit mai multe echipe interne care urmăresc îndeaproape situația și punem în aplicare acțiuni adecvate pentru a menține echipele noastre și mediul nostru de muncă cât mai sigur posibil. Am anulat toate călătoriile internaționale de afaceri, ne-am extins politică de efectuare a muncii de acasă și ne-am împărțit în echipe separate, schimburi și puncte de lucru fizice cat mai mult posibil. De asemenea, am implementat rutine stricte de siguranță și igienă în toate sucursalele ale grupului nostru.

În timp ce cu toții lucrăm în această situație, suntem aici pentru a susține nevoile angajaților, partenerilor și clienților noștri. Aplicam mai multe modificări pentru a servi mai bine clienții și partenerii noștri în această perioadă de destabilizare și ne-am angajat să colaborăm împreună cu dvs.

Urmărim îndrumările ministerului afacerilor interne, precum și ale autorităților regionale și locale și vom continua să luăm toate măsurile necesare în viitor.

Sediul central și majoritatea centrelor de vânzări și service rămân deschise, cu rugăminte să verificați programul lor de lucru individual, deoarece acestea se pot schimba din motive de siguranță.

Stați în siguranță și aveți grijă de oamenii din jurul dumneavoastră!

Manager de presă

Eva Mateescu