Husqvarna podni sekači i dijamantski diskovi za sečenje asfalta i betona

Kod sečenja podova, maksimalna produktivnost može se postići samo uravnoteženom formulom snage, ergonomije, obrtnog momenta i pouzdanosti. Svi faktori moraju efikasno da sarađuju, tako da možete najbolje iskoristiti svoj radni dan. Radi se o međusobnoj interakciji između vas i mašine. To je ono što Husqvarna podne sekače čini idealnim izborom za maksimalnu produktivnost.

Sa našom kompletnom linijom mašina vrhunskog kvaliteta, u rasponu od velikih, moćnih podnih sekača sa dizel motorima koji odgovaraju Tier 4 / Stage IIIB, do malih agilnih podnih sekača sa pouzdanim benzinskim motorima, možemo ponuditi odgovarajuću mašinu za svaki posao.

“Husqvarna podržava sve što radimo.”


Kris Gooding, Texas cutting and coring, Austin

Računajte na produktivnost - smanjite emisiju

Husqvarna FS 7000 D i FS 5000 D idealni su za radove na putevima srednje veličine, servisne radove i manje poslove. Obe mašine su veoma svestrane zahvaljujući njihovoj kompaktnosti i dobroj manevarskoj sposobnosti. 

”Po mom mišljenju, nema sekača koji može da se takmiči sa Husqvarna sekačem.”


Mike Slow, operater na podnom sekaču, Concrete Cutting Systems, Filadelfija, SAD

Lako za upravljanje, transport i održavanje

Husqvarna FS 3500 G je sekač srednje veličine razvijen za radove krpljenja i servisa. Opremljen je benzinskim motorom od 27.5 kW, zajedno sa samopodesivim zatezačem remena za maksimalnu udobnost i dug radni vek. Kapacitet dubine sečenja do 311 mm sa dijamantskim sečivom od 750 mm. Takođe spreman za iznajmljivanje sa podesivim ručicama, meračem broja obrtaja i brojilom sata. Komplet vodene pumpe i lagani komplet dostupni su kao opcije.
+
+
+
+
+

Unfiltered

navigationTools

Maksimalna produktivnost ne odnosi se samo na performanse mašine. Takođe je reč i o vremenu rada. Ključ za optimalno vrme rada je brza i edukovana podrška koja je orjentisana na kupca. Zbog toga Husqvarna nudi globalnu servisnu mrežu sa snažnim lokalnim prisustvom. 

Kada vam je potreban dijamantski alat, nova oprema, tehnička služba ili stručni savet, Husqvarna servis čeka vaš telefonski poziv. Ovo je još jedan razlog da se odlučite Husqvarna podni sekač.

”Husqvarna je uvek voljna da sasluša.”


Douglas Smith, Sunbelt rentals, Houston

navigationWheretobuy

Gde kupiti
Pronađite Husqvarna građevinsku poslovnicu u vašoj blizini
Možda ćete morati da prihvatite da pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju
You can find your contacts by performing a search above or zooming in on the map.