HUSQVARNA S 26 – Kom alles te weten over onze ecologische en effectieve oplossing om eikenprocessierupsen te verwijderen

Eikenprocessierupsen leven en voeden zich bijna uitsluitend in eikenbomen. Op het einde van de lente/begin van de zomer nestelen de rupsen zich op de stammen en grote takken van de eik.

De Husqvarna stofafzuiger S 26 kan worden gebruikt om snel en in alle veiligheid nesten van eikenprocessierupsen aan te pakken. Deze professionele stofafzuiger is voorzien van een efficiënt filtratiesysteem. De praktische, externe (Longopac) afvalzakken zorgen ervoor dat er geen contact is tussen de gevangen rupsen en de machineoperator.

Deze milieuveilige techniek zorgt ervoor dat de eikenprocessierupsen samen met hun nest in alle veiligheid en zonder enig contact worden verwijderd.

OPM

Kenmerken:

Bekijk de kenmerken van de enkelfasige  stofafzuigers S 26

Krachtige luchtstroom, 3-staps filtratie en eenvoudig vervangen van afvalzakken: deze kenmerken maken de enkelfasige stofafzuiger S 26 ideaal voor het verwijderen van eikenprocessierupsen uit de bomen. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

 

Husqvarna S 26

Raadpleeg de S 26 productpagina voor meer gedetailleerde informatie over de specificaties, kenmerken, gebruiksaanwijzingen en al het overige dat u moet weten over onze enkelfasige stofafzuiger.

S 26