Husqvarna vloerzaagmachines en diamantzaagbladen voor asfalt en beton

Bij vloerzagen met geleider kan de maximale productiviteit pas worden bereikt door een goed evenwicht te garanderen tussen vermogen, ergonomie, koppel, wendbaarheid en betrouwbaarheid. Alle factoren moeten efficiënt samenwerken, zodat u het meeste uit uw werkdag kunt halen. Het draait om het samenspel tussen u, de machine en het diamantzaagblad als één geheel. Dit maakt Husqvarna vloerzagen de ideale keuze voor maximale productiviteit.

Met ons complete assortiment machines van topkwaliteit, variërend van grote, krachtige vloerzagen met dieselmotoren die voldoen aan Tier 4/Stage IIIB (Europese) norm, tot kleine flexibele vloerzaagmachines met betrouwbare benzinemotoren, kunnen we voor elke opdracht en omstandigheid een geschikte machine leveren.

"Husqvarna biedt ons ondersteuning bij alles wat we doen."


Kris Gooding, Texas Cutting & Coring, Austin

Reken op productiviteit – verlaag de uitstoot

Husqvarna FS 7000 D en FS 5000 D zijn ideaal voor middelgrote wegwerkzaamheden, onderhoudswerk en kleinere klussen die een hoog productiviteitsniveau vereisen. Beide zijn erg veelzijdig dankzij de hoge output, compacte afmetingen en goede wendbaarheid.

"Naar mijn mening is er geen enkele zaag die tegen Husqvarna op kan."


Mike Slow, vloerzaagoperator, Concrete Cutting Systems, Philadelphia, VS

Eenvoudig te manoeuvreren, vervoeren en onderhouden

De Husqvarna FS 3500 G is een middelgrote zaag die ontworpen is voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. De zaag is uitgerust met een benzinemotor van 27,5 kW, samen met een zelfafstellende riemspanner voor optimaal gebruiksgemak en levensduur van de riem. De capaciteit van de zaagdiepte bedraagt maximaal 311 mm met een diamantzaagblad van 750 mm. Ook geschikt voor verhuur met afstelbare handgrepen, toerentalmeter en bedrijfsurenmeter. Een waterpomp- en lichtkit zijn beschikbaar als opties.
+
+
+
+
+

Producten

Niet gefilterd

navigationTools

navigationProducts

navigationAccessories

Maximale productiviteit is niet alleen afhankelijk van de prestaties van de machine. Het gaat ook om de inzetbaarheid. De sleutel voor optimale inzetbaarheid is snelle en klantgerichte ondersteuning met kennis van zaken. Daarom biedt Husqvarna een wereldwijd servicenetwerk met een sterke lokale aanwezigheid.

Als u een diamantgereedschap, nieuwe uitrusting, technische service of deskundig advies nodig hebt, hoeft u de service van Husqvarna maar te bellen. Dit is nog een bijkomende reden om te werken met een Husqvarna vloerzaag.

"Husqvarna is altijd bereid te luisteren."


Douglas Smith, Sunbelt Rentals, Houston

navigationWheretobuy

Kopen / Service / Huren
ZOEK EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT
Mogelijk moet u zich akkoord verklaren dat de browser uw huidige locatie gebruikt
U kunt uw contracten vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.