Husqvarna UpFund. Financieringsoplossingen voor professionals.

Husqvarna UpFund biedt financiële oplossingen die ontworpen zijn om aan de behoeften van professionals in de bouwsector te voldoen. Wij begrijpen de druk waaronder onze klanten staan en het is onze ambitie intelligente oplossingen te blijven ontwikkelen waardoor de machines van Husqvarna gemakkelijk aan te schaffen en lonend in het gebruik zijn. De financiële oplossingen worden via een externe partij aangeboden.

Financiering in vijf stappen

Regel de financiering via Husqvarna UpFund in vijf stappen:

1. Aanvaarding van de offerte

Zodra u instemt met de offerte, laat u de externe financieringsmaatschappij weten dat u de aanvraag tot financiering in gang wilt zetten. 

2. Opening van het dossier

De financiering wordt door een derde partij verzorgd. U wordt opgebeld door onze financieringspartner en zij regelen de laatste details met u. 

3. Acceptatie van het dossier

Wanneer de financieringsmaatschappij over alle nodige informatie en gegevens beschikt, wordt de beslissing omtrent de financiering meestal binnen de paar uur na de aanvraag gecommuniceerd.

4. Contract

Het financieringscontract wordt naar het door de klant opgegeven email adres gestuurd. Het volstaat nu nog enkel de documenten goed na te lezen en te ondertekenen volgens de bepalingen van het contract.

5. Levering van de goederen

Zodra het contract is ondertekend, de eventuele aanbetaling is ontvangen en de machine is geleverd, starten de afbetalingen op uw financiering.

Hoeveel gaat het naar verwachting kosten?

Husqvarna UpFund biedt flexibele financiële oplossingen via een derde partij op basis van een leasing- of rentingcontract. Voor het kiezen van financieringsopties wordt klanten nadrukkelijk aangeraden contact op te nemen met hun financiële adviseur om ervoor te zorgen dat de oplossing aansluit bij hun behoeften.

Voor een simulatie van een financiering, neem contact op met uw Husqvarna vertegenwoordiger. 

 
Kopen / Service / Huren
ZOEK EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT
Mogelijk moet u zich akkoord verklaren dat de browser uw huidige locatie gebruikt
U kunt uw contracten vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.