De nieuwe generatie Husqvarna PRIME™ doorslijpers en boorsystemen

PRIME family

HET HEAVY-DUTY POWER PACK VOOR HUSQVARNA PRIME™ -APPARATUUR

Dankzij het modulaire systeemontwerp heeft u slechts één powerpack nodig om uw Husqvarna PRIME™ doorslijpers en boormotoren aan te drijven. Het Husqvarna PP 70-powerpack met metalen behuizing vormt het hart van het nieuwe PRIME™ -systeem. Met zijn robuuste look is dit een intelligente eenheid die de prestaties van de doorslijpmachine of boormotor perfect regelt.

De meeste elektronica bevindt zich in de power pack, beschermd tegen de trillingen van de machine. Het voordeel is dat u tijdens het werk ook minder gewicht hoeft te dragen.

KRACHTIG KERNBOREN MET EEN UITGEBREIDE KEUZE AAN DIAMETERS

DM 700

Husqvarna DM 700 is onze krachtigste elektrische boormotor. Uitgerust met een onderhoudsvrije, watergekoelde 6 kW hoogfrequente motor met permanente magneet, die een extreem hoog koppel levert om grote boorafmetingen en -diepten aan te kunnen. De besturingssoftware maakt geoptimaliseerde toerentallen mogelijk voor een uitgebreide keuze aan boordiameters, van 80 tot 600 mm.

MANUEEL BETONZAGEN MET OPMERKELIJKE KRACHT

K 7000

De Husqvarna K 7000 is een 16-inch (400mm) doorslijper. Met een snijdiepte van 155 mm is dit model erg handig voor het voorsnijden, voordat u gaat diepsnijden met een ring doorslijper. De Husqvarna K 7000 wordt geleverd met een aantal nieuwe functies, waaronder een onderhoudsvrije, watergekoelde 6 kW permanent hoogfrequente motor met soepele remfunctie voor extra veiligheid.

SNEL EN EFFICIËNT UIT DE HAND DIEP DOORSLIJPEN

K 7000 Ring

De Husqvarna K 7000 Ring is verkrijgbaar in 350mm en 400mm versies, met een zaagdiepte tot 325 mm. Krachtig, uitgebalanceerd en licht, deze machines zijn de ideale keuze voor alle soorten handbediende diepe zaagklussen, zowel binnen als buiten. Voorzien van een onderhoudsvrije 6 kW hoogfrequente motor met permanente hoogfrequent stroom.

VEELZIJDIG EN NAUWKEURIG ZAGEN ET DE HAND KETTINGZAAG

K 7000 Chain

De Husqvarna K 7000 ketting is erg handig in alle handheld-toepassingen waar u hoge precisie vereist zonder over te zagen, zoals smalle invalzagen en hoeksnijden van openingen voor deuren en ramen. De snijdiepte van 450 mm zorgt voor nog meer veelzijdigheid. Voorzien van een onderhoudsvrije 6 kW hoogfrequente motor met permanente hoogfrequent stroom.

Husqvarna PRIME™ product assortiment