Tegelzaagmachines en diamantgereedschappen voor professionele tegelzetters

Bij Husqvarna proberen we altijd de perfecte match te vinden tussen materiaal, machine en diamantgereedschap. De reden hiervoor is even eenvoudig als belangrijk: dit is het geheim voor preciesiezagen. Bij het snijden van tegels, spreekt het voor zich dat precisie cruciaal is voor uitstekende eindresultaten.

Husqvarna tegelzaagmachines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik – een duurzaam ontwerp, makkelijk draagbaar, volledig uitgerust en klaar voor gebruik om uw productiviteit te optimaliseren. Met deze robuuste tegelzaagmachines kunt u efficiënt en met een perfecte nauwkeurigheid keramiek, porselein, glas en natuursteen zagen, ongeacht of u grote of kleine tegels zaagt.

Husqvarna TS 60 - precisie zonder compromissen

+
+
+
+
TS 60

Husqvarna TS 90 - voor grote tegels en hoge precisie

+
+
+
+

navigationProducts

Producten

Rail

Winkelwagen

navigationTools

Dit professionele assortiment is ontworpen voor intensief gebruik. Het gereedschap is geoptimaliseerd voor buitengewoon veeleisende werkomstandigheden en materialen, van harde keramische tegels tot sterk abrasieve bakstenen en blokken met een lage dichtheid.
Het bladassortiment omvat verschillende stillekernbladen die het geluid met 50% verminderen. Dit wordt zeer gewaardeerd door zowel operatoren als personen in de buurt.

Goud

Husqvarna diamantgereedschappen worden ontwikkeld voor professioneel gebruik bij specifieke toepassingen. Ze bieden een maximale snelheid en een goede bestendigheid tegen slijtage bij zware zaagwerkzaamheden. Tot deze kwaliteitsklassen behoren de Husqvarna Elite-Cut bladen.

Brons

Husqvarna diamantgereedschappen zijn ontwikkeld voor incidenteel gebruik. Bieden een goede balans tussen prestaties en prijs voor veelvoorkomende zaagtoepassingen. Tot deze kwaliteitsklassen behoren de Husqvarna Tacti-Cut bladen.

navigationAccessories

Maximale productiviteit is niet alleen gebaseerd op hoe de machine presteert. Het gaat ook om de inzetbaarheid. De sleutel voor optimale inzetbaarheid is snelle en klantgerichte ondersteuning met kennis van zaken. Daarom biedt Husqvarna een wereldwijd servicenetwerk met een sterke lokale aanwezigheid.

Als u een diamantgereedschap, nieuwe uitrusting, technische service of deskundig advies nodig hebt, belt u gewoon onze service. Nog een reden om te kiezen voor Husqvarna.

"Husqvarna biedt ondersteuning bij alles wat we doen."


Kris Gooding, Texas Cutting & Coring, Austin.

navigationWheretobuy

Kopen / Service / Huren
ZOEK EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT
Mogelijk moet u zich akkoord verklaren dat de browser uw huidige locatie gebruikt
U kunt uw contracten vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.