Vloerschuur- en polijstmachines met bijhorende diamantgereedschappen

De voorbereiding, het schuren en polijsten van betonvloeren, evenals het herstellen en polijsten van terrazzo en andere soorten natuursteen, zijn veeleisende klussen. Als u uw werk goed wilt uitvoeren, hebt u een unieke combinatie van vaardigheden, fysieke kracht en een goed gevoel voor het materiaal waarmee u werkt,  nodig. Daarnaast mag een duidelijk beeld van het resultaat dat u wilt bereiken niet ontbreken.

Wij beschouwen het als onze missie om ervoor te zorgen dat u maximaal presteert en daarom bieden we een systeem met de gepatenteerde Dual Drive-technologie aan, zoals de op afstand bedienbare machines PG 820 RC en PG 680 RC en in combatie met een reeks efficiënte stofafzuigers. 

In ons productenpakket vindt u ook een assortiment eenvoudig transporteerbare en zeer handige kleine vloerschuurmachines. Net als alle Husqvarna-vloerschuurmachines zijn ze standaard voorzien van ons Redi Lock®-systeem voor het eenvoudig wisselen van diamantgereedschap op de machine.
Oscillation feature

"Onze Husqvarna-schuuruitrusting, en de hele ondersteuning die erachter zit geeft ons het vertrouwen om ons te richten op echt prestigieuze en hoogwaardige opdrachten."


Bill Brown, eigenaar van Bill Brown construction, San José, Californië

Tegenovergestelde rotatierichting

Wanneer de machine vooruit wordt bewogen, wordt de ‘middelste zone’ grondiger geslepen dan de ‘buitenste zones’. Het eindresultaat is een diepere snede in de ‘middelste zone’ en een ondiepere snede in de ‘buitenste zones’. Dit is een direct gevolg van de grotere impact die de diamanten hebben op de zone waarin ze hebben gewerkt.

Zelfde rotatierichting

Wanneer de machine vooruit wordt bewogen, wordt de “middelste zone” grondiger geschuurd dan de “buitenste zones”, maar het verschil is minder dan in tegenovergestelde richting. Dit leidt tot nog gelijkmatigere resultaten.

Hogere productiesnelheid

Dual Drive Technology™ biedt de gebruiker de mogelijkheid om het schuurproces te optimaliseren op basis van de staat van de vloer en desgewenst een agressiever schuursegment te gebruiken om de schuursnelheid te verhogen.

Een systeem dat uw werk efficiënter maakt

Als specialist op het gebied van het schuren en polijsten van vloeren wordt u elke dag weer met nieuwe uitdagingen geconfronteerd. De staat van het beton en de afwerkingseisen verschillen misschien, maar de deadline is meestal even strak. Door gebruik te maken van machines waarover goed is nagedacht en die de gebruiker centraal stellen, kunt u meer tijd besteden aan productieve werkzaamheden en minder aan toestanden eromheen.

Het Husqvarna-vloerschuursysteem is een samenspel van machines en diamantgereedschappen die op elkaar zijn afgestemd om een bepaald resultaat te bekomen.

Het HiPERFLOOR®-systeem omvat ook producten voor diverse afwerkingsstadia zoals, een Premium, Commercial of Industrial afwerking.

+
+
+
+
Powerful, efficient and versatile Husqvarna concrete floor grinding system that is easy to transport, set up and use.

“De Husqvarna PG 820 RC presteert op een niveau dat 30% hoger ligt dan dat van het standaardmodel, en aangezien we een strak schema hadden, kwam dat heel goed uit.”


Mustafa Kalelioglu, Manager van Cullas Ltd Sti, Istanbul, Turkije.

navigationProducts

Producten

Planetair

Eén schijf

Niet gefilterd

navigationTools

Goud

Husqvarna diamantgereedschappen ontwikkeld voor professioneel gebruik bij algemene toepassingen. Bieden maximumsnelheid en zijn goed bestand tegen slijtage bij zware schuurwerkzaamheden. Tot deze kwaliteitsklasse behoren de Husqvarna PCD en de Husqvarna Elite-Grind G 1400-serie.

Zilver

Husqvarna-diamantgereedschap ontwikkeld voor professioneel gebruik bij algemene toepassingen. Bieden een hoge snelheid en zijn goed bestand tegen slijtage bij alle schuurwerkzaamheden. Tot deze kwaliteitsklasse behoren de Husqvarna Vari-Grind G 600-serie schuurgereedschappen.

Brons

Husqvarna diamantgereedschappen ontwikkeld voor incidenteel gebruik en kleinere werkzaamheden. Zorgen voor een goede prijs-prestatieverhouding.

navigationAccessories

Alle Husqvarna-vloerschuurmachines zijn ontworpen voor een eenvoudig gebruik, maar moeten ook eenvoudig te onderhouden en te repareren zijn - dat is de basisgedachte achter ons serviceconcept. Bij onze customer- en servicecenters werkt betrokken en uiterst deskundig personeel - experts op het gebied van Husqvarna-producten.
Snelle en correcte service en reparatie van de machine is essentieel voor professionele gebruikers. Om het onderhoudsproces soepel en naadloos te laten verlopen, hebben alle Husqvarna-werknemers toegang tot een online Service Tool die alle service- en reparatiefuncties ondersteunt en bijdraagt aan kortere doorlooptijden en hogere onderhoudskwaliteit.

navigationWheretobuy

Kopen / Service / Huren
ZOEK EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT
Mogelijk moet u zich akkoord verklaren dat de browser uw huidige locatie gebruikt
U kunt uw contracten vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.