MAAK KENNIS MET EEN NIEUWE LIJN VEELZIJDIGE H-KLASSE STOFZUIGERS

Bij elke bouwklus is stof de vijand. Stof kan schadelijk zijn voor de operatoren. Problemen veroorzaken met de machines. En het kan een negatief effect hebben op de werkefficiëntie.

Na jaren van ontwikkeling introduceren wij met trots onze nieuwe serie stofzuigers. Of u nu schuurt, zaagt, boort, stofzuigt of ander werk verricht, integreer ze in uw systeem en in uw werkdag en geniet van meer vertrouwen, een hogere productiviteit en een gezondere werkomgeving.

 

PRESENTATIE VAN TWEE ACCU-AANGEDREVEN MODELLEN EN DRIE MODELLEN MET SNOER

+
+
+
+
+

VEELZIJDIGE EN COMPACTE STOFZUIGERS VOOR DIVERSE TOEPASSINGEN

VEILIGHEID

PRESTATIES

COMPACT EN EENVOUDIG

TWEE GEOPTIMALISEERDE ACCU-ECOSYSTEMEN

De draadloze modellen zijn voorzien van twee verschillende accu-ecosystemen, die allebei kunnen worden gebruikt om een steeds groter assortiment Husqvarna producten van stroom te voorzien. Bovendien kunnen beide stofzuigers ook worden gebruikt met andere elektrische gereedschappen die niet accu-aangedreven zijn, wat het potentieel opent voor meer kostenefficiënte constructiewerkzaamheden.

DE 120 PACE (KOMT BINNENKORT UIT!)

 

PACE-ACCU'S EN
LADERS

HUSQVARNA B380X / B750X

Het robuuste ontwerp van het Husqvarna PACE-accusysteem maakt gebruik onder zware omstandigheden mogelijk - binnen en buiten. Het is verkrijgbaar in twee accuformaten, die beide snel opladen, veel vermogen leveren en goed hun werk doen.

PACE B380X

 

DE 110i

   

i-SERIE ACCU'S EN LADERS

HUSQVARNA BLi200 / BLi300

Deze accu's bieden een uitstekende levensduur, een hoge capaciteit-gewichtsverhouding, een 4-LED laadniveau-indicator, werking in alle weersomstandigheden en uitstekende koeleigenschappen. Ze kunnen ook meer dan 1500 keer worden opgeladen.

BLi300

CONNECTIVITEIT EN FLEET SERVICES

HOUD DE VOLLEDIGE CONTROLE MET HUSQVARNA FLEET SERVICESTM

INFO GEO-LOCATIE
Zodra een machine of accu zich binnen de draadloze verbindingsafstand van de Husqvarna Fleet Services™ Gateway of app bevindt, wordt de locatie ervan geregistreerd. Als u dus een machine zoekt, kijkt u gewoon op de kaart om te zien of deze in opslag staat, voor onderhoud weg is of op een werk of bouwplaats is.

SERVICEGESCHIEDENIS EN MELDINGEN
Houdt de bedrijfsuren bij en biedt het gemak om uw eigen onderhoudsalarmen in te stellen.

LOGBESTAND
Zie logbestand in de Fleet-app.

WIRELESS UPDATES
Handige draadloze firmware-updates van de machine zorgen ervoor dat uw machine steeds met de meest recente systeemsoftware is uitgerust.

VOORSPELLEND FILTERONDERHOUD
Het voorspellend onderhoud in de Fleet-app maakt het mogelijk pro-actief te plannen wanneer HEPA-filtervervanging nodig is.

NIEUW ASSORTIMENT H-KLASSE STOFZUIGERS